Öğrencisine taciz eden öğretmene 50 yıl

  • Ana Sayfa
  • Öğrencisine taciz eden öğretmene 50 yıl
Öğrencisine taciz eden öğretmene 50 yıl
Adana'da evine çağırdığı 2 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen öğretmenin 50 yıla kadar hapis istemi ile yargılanmasına başlandı.Abone ol

Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “2 kız öğrencisine nitelikli cinsel istismarda bulunmak v Cricket çakmak e alıkoymak” suçlarından tutuklu yargılanan ilköğretim okulu öğretmeni U.K. (35), cinsel istismar iddialarını yalanlayarak, “D.N ve M.B. 2-3 kez evime gelip, benden kitap dergi almıştı. Bu durumdan eşimin de haberi vardı. D.N. ile sürekli telefonda görüşmemizin nedeni onun ısrarı, benim onu kırmak istemememdendir. Evime gelen mağdureleri geri çevirmemem onları kırmamaya yöneliktir. Onlarla telefonla görüşmem de, orada söylenen sözler de saçmalıktır. M.B.’nin polisle işbirliği yapıp, kumpas kurduğunu düşünüyorum” dedi.

Olayın mağdurlarından 15 yaşındaki D.N. ise, pedagog bilirkişi eşliğinde verdiği ifadede öğretmenin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ancak şikayetçi olmadığını belirtti. Anne de sanıktan şikayetçi olmadığını söyledi.



Kategori : GÜNCEL