Lanetlendik mi? Bu ne felaket!

Lanetlendik mi? Bu ne felaket!
Öyle bir yıl yaşıyoruz ki "bu nasıl bir lanet" demekten kendimizi alamıyoruz. Neredeyse her hafta şehit cenazesi kaldırır olduk. İşte halimiz;Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL) - Türkiye arka arkaya yaşadığı acılarla sarsılıyor. Ana'dolu'nun ANA'larının gözyaşları, dur durak bilmeden gelen şehit haberleri ile oluk oluk "kana" döndü.

Öyle bir yıl, öyle bir ay geçiriyo hair transplant turkey cost ruz ki üstüste yaşadığımız felaketler "lanetlendik mi?" diye sorduruyor.

Sadece bu haftanın yürek yakan bilançosu 35 şehit... Dün 10 şehidin cenazesini kaldırmışken gecesinde yine yürekleri "patlatan" haber geldi. Afyon'da 25 askerin şehit olması ile birlikte toplumun psikolojik direnç sınırı da adeta havaya uçtu.

Sosyal medyada son olay büyük bir infial yaratmış durumda. Herkes önümüzdeki felaket bilançosunun yorgunluğu, ağırlığı, sıkıntısı ile feryat ediyor.

KURŞUN MU DÖKTÜRMELİ?

Gerçekten de arşivi taradığımızda, 2012 yılının Türkiye'ye yaşattığı felaketleri alt alta sıraladığımızda "Bu ülkeye kurşun mu döktürmek gerek" diyecek ruh haline geliyoruz. Çünkü terörün ve "askeri" kazaların önümüze yığdığı tablo vahim... Neredeyse her hafta
bir-iki kentten şehit cenazesi kaldırdık.

Uludere'de 35 vatandaşımızın yanlışlıkla F-16 uçakları tarafından bombalanması ile başladığımız 2012 yılında belli başlı şu olaylar yaşandı:

17 Mart 2012
Yer : Afganistan

Kabil Bölge Komutanlığı emrinde görev yapan Sikorsky tipi helikopterimiz düştü
12 asker şehit oldu



Kategori : GÜNCEL