Erdoğan Yunanlıları kızdırdı

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan Yunanlıları kızdırdı
Erdoğan Yunanlıları kızdırdı
Başbakan Tayyip Erdoğan, Trakya’daki Türk partisini kutlama mesajında “Türk azınlık” ifadesini kullanınca Atina’dan tepki geldi. Abone ol

Erdoğan, azınlık fertlerinden oluşan Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi’nin (DEB) 21’inci kuruluş yıldönümü için gön turkey hair transplant package derdiği mesajda, “Batı Trakyalı soydaşlarımız, aziz kardeşlerimiz her zaman gönlümüzde özel ve önemli bir yere sahiptirler. Bu nedenle soydaşlarımızın mutluluğu ve refahı, keza uluslararası anlaşmaların ve evrensel normların garantisi altına alınmış haklarından tam olarak yararlanmaları Türk ulusu için büyük önem taşımaktadır. Bu anlayışla, nasıl bugüne kadar her zaman Batı Trakya Türk Azınlığı’nın yanında olduysak, ilgimiz ve desteğimiz bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Başbakan ayrıca, hükümetin Türk-Yunan ilişkilerinde yakınlaşma sürecini her alanda sürdürme kararlılığı mevcut olduğunu ve Batı Trakya Türk azınlığı ile Rum Ortodoks azınlığın bu yakın ilişkilerde dostluk köprüsü oluşturmasının “en büyük dilekleri olduğunu” dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL