Bu kitap ABD'yi fena karıştırdı

  • Ana Sayfa
  • Bu kitap ABD'yi fena karıştırdı
Bu kitap ABD'yi fena karıştırdı
El Kaide terör örgütü lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü operasyonda görev almış Amerikalı eski bir deniz komandosunun operasyonun detaylarını anlattığı 'No Easy Day' adlı kitap bugün ABD'de piyasaya sürüldü.Abone ol

Ülkede daha piyasaya çıkmada quanto costa il trapianto di capelli n yoğun tartışmalara neden olan kitap, ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon), operasyonu icra eden ABD özel birlikleri ''Navy Seals''dan emekli olmuş, gerçek adı ''Matt Bissonnette'' olan ancak ''Mark Owen'' takma adını kullanan yazara ve onunla birlikte hareket eden kişilere karşı dava açmayı düşündüğü yönündeki uyarılarına rağmen bugün kitapçıların raflarında yerini aldı.

Kitabın aslında 11 Eylül'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu ancak Dutton Yayınevi, kitabın yayın tarihini bir hafta erkene 4 Eylül'e çekmişti. Kitaba yönelik önceden siparişler, kitabı Amazon'un en çok satanlar listesinde 1 numaraya yükseltti. Kitabın baskı sayısı ilk başta 200 bin adet olarak planlandı. Yoğun talep nedeniyle baskı sayısı 575 bin adete çıkarıldı.



Kategori : DÜNYA