Süleyman Soylu o görüşmeyi anlattı!

  • Ana Sayfa
  • Süleyman Soylu o görüşmeyi anlattı!
Süleyman Soylu o görüşmeyi anlattı!
DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, Erdoğan ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşmeyi anlattı.Abone olDemokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, Başbakan Erdoğan ile olan görüşmesinin perde arkasını anlattı. Erdoğan'ın, Türkiye'nin bugünü ve yarınına dair çok önemli tespitlerinin bulunduğunu ifade eden Soylu, ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğ tokai çakmak ini söyledi. Siyaseten hizmet etmenin dışında bir talebinin bulunmadığını da anlatan Soylu, Erdoğan'ın partisinden ihraç edilen bir isme, yeniden siyaset zemini sağlayacak bir teklif getirmesinin kendisi için onur vesilesi olduğunu kaydetti.

Süleyman Soylu, TGRT Haber'de Nuh Albayrak'ın sorularını cevapladı. İlk iki bölümde Türkiye'nin siyasal ve ekonomik yapısıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Soylu, son bölümde ise Başbakan Erdoğan ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşmenin ayrıntılarını anlattı.

ABD'deki siyasal durum ve Avrupa'daki ekonomik krizin, Türkiye'nin uzun yıllar sonra önüne büyük bir fırsat getirdiğini söyleyen Soylu, Erdoğan'ın birlikte siyaset teklifinin ise kendisi için önemli bir değer olduğunu anlattı.

"KATILIMLAR REKABET GETİRİR"

AK Parti'nin son 10 yıldaki icraatlerinin büyük bir değişim ve devrim olduğunu savunan Soylu, farklı kesimlere getirilen bu tür tekliflerin parti içindede rekabet getireceğini ifade etti. Soylu, muhalefetin parti içinde bu tür bir unsur ortaya koyamadığını iddia ederek şunları söyledi:

Kategori : POLİTİKA