Düğün kana bulandı

Düğün kana bulandı
Trabzon'da düğün salonu önünde gelin ve damat tarafının aileleri arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Abone ol

Kavga esnasında şoka giren gelin Aysel G. ailesi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Damat Adem K. ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Olay dün 19.30 sıralarında Uzunsokok'ta bul trapianto di capelli in turchia unan bir düğün salonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 24 yaşındaki Aysel G. ile 25 yaşındaki Adem K.'nın düğününün ardından henüz belirlenemeyen bir nedenle gelin ve damat tarafının aileleri arasında kavga çıktı.


Yumruklaşmaların olduğu kavga sonrasında gelin Aysel G. yakınları tarafından apar topar bir otomobile bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Gelinin götürülmesinin ardından şiddetlenen kavga sonucu her iki aileden 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kavga esnasında şoka giren gelin Aysel G.'nin, 'Yapmayın, durun kavga etmeyin' diyerek bağırması dikkat çekti. Damat Adem K. ise, "Nikahlı eşimi buraya getirin" diye bağırdı.Polisin müdahale ettiği kavganın ardından Damat Adem K. ve olaya karışan her iki tarafın aile fertleri polis merkezine götürülerek ifade verdi. Çevredeki vatandaşların cep telefonuyla görüntülediği kavgayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kategori : GÜNCEL