Sınırda sıcak saatler!

Sınırda sıcak saatler!
Çukurca İlçesi'nde sabah saatlerinde, helikopter hareketliliğinin ardından, sınırdan top ve silah sesleri duyulduAbone ol

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki askeri hareketlilik, saat 09.00 sıralarında başladı. Sikorsky tipi helikopterler, sık sık sınırdaki Işıklı bölgesinde konuşlu askeri birlik Deniz kumu lere asker ve mühimmat taşıdı. Helikopter hareketliliğinin ardından saat 10.30 sıralarında Darsinki'de konuşlu askeri birliklerden Hakantepe ve Işıklı bölgesine yakın Gergintepe'nin dağlık kesimleri yoğun şekilde top atışına tutuldu. Top atışları sonrası da bölgeden yoğun şekilde silah sesi duyuldu. Top atışları ve silah sesleri hala sürüyor.

HAKKARİ'DE ŞAFAK OPERASYONU

HAKKARİ'de, polisin düzenlediği operasyonda, daha önce toplumsal olaylara karıştığı belirlenen 15 şüpheli gözaltına alındı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat polisleri, bugün saat 03.00 sıralarında Yenimahalle, Gazi, Dağgöl ve Keklikpınar mahallelerinde önceden belirlenen bazı evlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, daha önce toplumsal olaylara karıştığı saptanan 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.



Kategori : GÜNCEL