Ali Ağaoğlu Diyarbakır'ı fena salladı!

  • Ana Sayfa
  • Ali Ağaoğlu Diyarbakır'ı fena salladı!
Ali Ağaoğlu Diyarbakır'ı fena salladı!
Diyarbakır'a korktuğu için gidemedi sözlerine inat Rolls Royce arabasıyla kenti turlayan Ali Ağaoğlu, korktu diyenlere sloganla yanıt verdiAbone ol

Espirili kişiliği ve özel ilgi alanlarıyla olduğu kadar iş yaşamındaki başarısıyla da kendinden sık sık sözettiren Ali Ağaoğlu, ge ersağ 2024 çen haftada Diyarbakır'a yapılan davete "PKK korkusu" nedeniyle katılamadığı haberleriyle gündeme geldi.

Aslında medyayı iki gün işgal eden bu konu Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Remzi Can'ın, Ağaoğlu'na medya aracılığıyla meydan okumasıyla başladı.

Diyarbakır'a yapılacak cezaevi inşaatı için işadamı Ali Ağağoğlu'nu kente davet ettiklerini ancak kendisinin PKK'dan çekindiği için "Zırhlı araç ve özel uçak" talebinde bulunduğunu söylemesi gündem yaratan polemiğin de fitilini ateşledi.

Bu polemiğe Ağaoğlu'nun yanıtı ise yine kendine has üslübuyla gecikmeden geldi ve Ağaoğlu bir gün sonra Diyarbakır'a gitti.

"Diyarbakır'a terörden korktuğu için gelemedi" denilen Ağaoğlu bu söze inat üstü açık Rolls Royce aracıyla kentin altını üstüne getirdi ve  sloganını da patlattı: "Bize her yer Trabzon"



Kategori : GÜNCEL