Elektrikte tasarruf yalan mı?

Elektrikte tasarruf yalan mı?
TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik vatandaşları uyardıAbone ol

Sattıkları cihazın elektrikte, "yüzde 30 tasarruf" sağladığı yalanı ile haksız kazanç sağlayan vurguncular, pazarlama faaliyetlerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ'ı alet ederek binlerce aboneyi inşaat firması seo çarpıyor.

TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik, 32-33 milyon elektrik abonesini dikkatli olmaları konusunda uyararak, "Bunların TEDAŞ'la ya da Enerji Bakanlığı ile ortak bir çalışması yok. Üflüyorlar. Aboneler, bu oyuna gelmesin, çarpılmasın" dedi.

TEDAŞ Genel Müdürlüğü son dönemde abonelerden gerek elektronik posta (e-mail) gerekse de dilekçe yoluyla 'sözde tüketimde yüzde 30 tasarruf' sağladığı öne sürülen cihazlar pazarlayanlarla ilgili şikayet yağmaya başladı.

Dilekçelerde, bu cihazları pazarlayanların TEDAŞ Genel Müdürlüğü ve Enerji Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttüklerini belirterek, "Bir inceleme yaptık. İncelemede, fazla elektrik tükettiğiniz belirlendi. Size önerdiğimiz cihazları almanız durumunda yüzde 30 oranında enerji tasarrufui sağlayacaksınız" dediklerini aktardı.



Kategori : GÜNCEL