PKK o füzeleri ele geçirir mi?

PKK o füzeleri ele geçirir mi?
MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Suriyeli muhaliflerin eline geçen Stinger füzelerinin PKK’nın eline geçme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve bu durumun büyük tehlike arz ettiğini söyledi.Abone ol

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP İskenderun İl basit mobil oyun yapma çe Başkanı İbrahim Gül ve parti teşkilatı üyeleriyle birlikte Şekere, Cırtıman ve Kışla köylerini ziyaret etti. Burada köy muhtarı ve köylülerle bir araya gelen Çirkin, çiftçinin sorunları, Hatay ve Türkiye gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak önemli açıklamalar yaptı.

Meclis için yapılan çalışmaların nedeninin bugünlerde çok daha net bir şekilde ortaya çıktığını söyleyen Çirkin, “Ülkeyi silahla bölemiyorlar. 30 yıl uğraştılar. Türk devleti ve milleti bölünmek istemiyor, ülkeyi yasalarla bölmek istiyorlar. Bunun da temeli anayasa. MHP’nin olmadığı bir Meclis'te tek başına iktidar olan siyasi parti anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu sahip olabilir. Millet bunu bozup, 'MHP’yi Meclis'te istiyorum' diyerek inanılmaz bir çaba sarf etti” dedi.



Kategori : POLİTİKA