İstanbul için ilk kez net konuştu!

  • Ana Sayfa
  • İstanbul için ilk kez net konuştu!
İstanbul için ilk kez net konuştu!
İstifasının ardından yeniden CHP'nin kurmay kadrosuna katılan Gürsel Tekin, İstanbul adaylığı hakkında önemli açıklamalarda bulunduAbone ol

Kendisini istifaya götüren süreçte farklı partilerden CHP'ye katılan isimlerin rol oynadığını ima eden Tekin, "Bu arkadaşlarımız geldikleri yerdeki uygulamaların ebay seo ı CHP içinde de yapınca sorun yaşandı. Ama şu anda kavga yok." dedi. "İstanbul'u yönetme hayaliniz var mı?" sorumuza ise net cevap verdi: "Elbette var. İstanbul her siyasetçi için önemlidir. Sayın Topbaş çok nazik bir insan. 5 yıl beraber çalıştık. Onunla yarışmaktan zevk alırım."

Gürsel Tekin, CHP'nin son 4 yılına hem açılımlarıyla hem istifalarıyla damga vuran isimlerden. 2009'daki yerel seçimler öncesinde muhafazakar kesime yönelik açılımlarla önemli bir siyasi figür haline gelen Tekin, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa gelmesinin ardından partinin ikinci adamlığına kadar yükseldi. Ancak sonraki süreçte partinin yönetim kadrosundaki dengelerin sarsılmasıyla kendini bir anda örgütlerin sorumluluğundan, medyanın sorumluluğunun üstlenildiği koltukta buldu. Özellikle Erdoğan Toprak ile yaşandığı iddia edilen sürtüşmeden dolayı 3 Mayıs 2012'de "Kılıçdaroğlu'na kırgınım." diyerek istifa etti.



Kategori : POLİTİKA