Suriye uyruklu PKK'lıdan Antep itirafı

  • Ana Sayfa
  • Suriye uyruklu PKK'lıdan Antep itirafı
Suriye uyruklu PKK'lıdan Antep itirafı
Güneydoğu’da terörle mücadele sırasında yakalanan Suriye uyruklu Rodi Derik Kod adlı Rodi Şeref’in güvenlik birimlerine verdiği ifadesinde örgütün Suriye istihbarat örgütü El Muhaberat ilişkisini gözler önüne serdi.Abone ol

Star gazetesinden Şeyhmus Çakan'ın multi language seo haberine göre Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü 60 kadar kişinin yaralandığı terör eylemi saldırısında gündeme gelen PKK-El muhaberat ilişkisini teslim olan Suriye uyruklu PKK'lı ayrıntıları ile anlattı.

İran Devletinin, PKK/KCK terör örgütüne yönelik herhangi bir yaptırımı olmadığı ve Türkiye tarafından İran topraklarına herhangi bir saldırıda bulunulmadığı için örgüt mensuplarının İran topraklarında rahat hareket ettiğini dile getiren Rodi Derik, "Örgüt mensuplarına en büyük lojistik destek Kuzey Irak topraklarında faaliyet gösteren milisler tarafından yapılıyor. Örgütün kullandığı mühimmatların tamamına yakınının Irak ülkesinden karşılanıyor. Avaşin, Gare, Haftanin bölgelerinde bulunan örgüte ait hastanelerde yaralı ve hasta örgüt mensuplarının tedavi görüyor" dedi.



Kategori : GÜNCEL