CHP'li İnce'den AK Parti'ye ağır sözler

  • Ana Sayfa
  • CHP'li İnce'den AK Parti'ye ağır sözler
CHP'li İnce'den AK Parti'ye ağır sözler
Teröristlerle BDP'li vekillerin buluşmasını değerlendiren CHP'li Muharrem İnce, sorumlusu olarak gördüğü AK Parti'ye ağır sözlerle yüklendi.Abone ol

Bu görüşmeyi sert bir dille eleştiren İnce, "Türkiye'de işler çivisinden çıktı. Çıkmasının başlangıcı PKK ile AKP'nin Oslo görüşmesidir" iddiasında bulundu.

R washington seo amazan Bayramı'nın ilk günü seçim bölgesi Yalova'da geçiren CHP Grup Başkanvekili Muharrem ince, partisinin il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada açıklamalar yapan İnce, devletin otoritesini kaybettiğini iddia etti.

"İŞLER ÇİVİSİNDEN ÇIKTI"

"Türkiye'de işler çivisinden çıktı. İşlerin çivisinden çıkmasının başlangıcı PKK ile AKP'nin Oslo görüşmesidir" diyen İnce, "Oslo'da MİT Müsteşarının PKK'lılara, CHP'yi nasıl şikâyet ettiğini gördük. Burada, ' Bu CHP olmasa sizin istediklerinizi yapacağız' dediler. Yine bugün MİT Müsteşarı olan Hakan Fidan'ın Başbakan'ın özel temsilcisi olarak o görüşmelere katıldığını hepimiz hatırlıyoruz. Başbakan referandum öncesinde Kayseri Meydanı'nda 'Görüşen şerefsizdir' demişti. O 'şerefsizdir' lafı Kayseri meydanında asılı duruyor. Lazım olan gitsin alsın. Bu anlamda Türkiye'nin geldiği nokta gerçekten de üzücüdür. Milletvekilimizi kaçırıp sonra serbest bırakıyorlar.



Kategori : POLİTİKA