Ne oğul geldi ne bayram

Ne oğul geldi ne bayram
Er Özkan Ateşli...Son 50 lirasıyla, iki bebeğine bayramlık alacaktı. Olmadı. Terör Foça'daki bombayla hayalleri yarım bıraktı.Abone ol

9 Ağustos'tan, 20 Ağustos'a her şey değişti. Terörün İzmir'deki çifte bombalı kalleş tuzağı, evlatları babalardan, anaları evlatlardan ayırdı. Askeri servis aracına yöne wyoming seo lik o saldırıda Deniz Muhafız Er Özkan Ateşli ile Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen şehit düştü. Ateşli'nin son telefon konuşması acıya daha da acı ekledi.

BAYRAMLIK ALIRIM

Şehit er Ateşli, bayram izni için hazırlanıyordu. İstanbul'a uçakla dönsün diye ailece para denkleştirildi, hesabına yatırıldı. Bilet parasından 50 TL artmıştı. Ateşli, o son konuşmada bayram planını annesine anlattı: '50 liram var, çocuklarıma bayramlık alırım.' Ama olmadı. Bu bayram, Ateşli Ailesi'nin evinde acı, burukluk, özlem var.

Ateşli'nin 6 aylık oğlu Alper, 2 yaşındaki bebeği Altay babalarını, Dilara Ateşli eşini kaybetti. El öpmeye gelecek oğullarının yolunu gözleyen Hamdi Ateşli ve Şerife Ateşli çifti ise, şimdi oğullarının mezarı başına gitmeye hazırlanıyor. AKŞAM, şehit ailesini Esenyurt'taki evlerinde ziyaret etti. Çok katlı binaların yanıbaşında boynu bükük, o tek göz gecekonduda yaşananlara tanık oldu.



Kategori : GÜNCEL