Erdoğan'dan BDP ve CHP'ye sert sözler

  • Ana Sayfa
  • Erdoğan'dan BDP ve CHP'ye sert sözler
Erdoğan'dan BDP ve CHP'ye sert sözler
Başbakan Erdoğan, BDP lideri Demirtaş'ın PKK'nın kontrolünde olduğunu ileri sürdüğü bölgelerle ilgili net konuştu.Abone olBaşbakan Erdoğan, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılmasının, inandırıcı olmadığını söyledi. Suriye'deki olaylarla ilgili olarak turkey hair transplant cost Beşşar Esad'ın ipini çeken ve sonunun geldiğini anlatan Erdoğan, Davutoğlu'nun önceki gün ABD'de sarfettiği sözlerin, tarihi bir uyarı niteliğinde olduğunu kaydetti.

Yeni anayasa çalışmalarıyla da ilgili bilgi veren Erdoğan, komisyon çalışmalarında AK Parti'nin masadan kalkan taraf olmayacağını, tek partiyle de olsa bu süreci tamamlayacağını söyledi. Rapor alarak çocuklarını, okula göndermeyen velileri de ihanetle suçlayan Erdoğan, ikinci öğretimlerde alınan harç paralarının, kaldırılmayacağını, ilgili yasada da bunun açıkça yer aldığını hatırlattı.

Kanaltürk televizyonunda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan, CHP'li Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasıyla lgili kamuoyu araştırması yaptıklarını ve halkın büyük bölümünün de Aygün’ün kaçırılmış olmasını inandırıcı bulmadığını söyledi.

Kategori : POLİTİKA