Tartışılan paravanda doğal çözüm!

  • Ana Sayfa
  • Tartışılan paravanda doğal çözüm!
Tartışılan paravanda doğal çözüm!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sahile yapılan paravanlar çok tartışılmıştı. Gece çıkan fırtına bu paravanları yıktı, şimdi akıllara 'bir daha yapılır mı?' sorusu geliyor...Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Denize girmek isteyen ka google reklam dınlarımızdan böyle bir talep geldi' diyerek Karamürsel'in Ereğli sahiline koyduğu tahta paravanlar dün gece yıkıldı. Semt sakinleri, paravanların gece çıkan şiddetli fırtınadan yıkıldığını söylerken, olay yerinde inceleme yapan belediye görevlileri, paravanların tutturulduğu civataların gevşetilmiş olduğunu iddia etti.

Kocaeli bölgesini de dün geceden itibaren etkisi altına alan, özellikle İzimt Körfezi'nin batı kesiminde daha etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur sırasında, Ereğli Kadınlar Plajı'nın tahta paravanları yıkıldı. Paravanların yıkılması üzerine olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden bazı görevlilerin yetkililere telefonla bilgi verirken, "Paravanları tutturduğumuz bağlantı civataları gevşetilmiş" dedikleri duyuldu.



Kategori : GÜNCEL